« Diensten

Video marketing strategie

Video marketing zit in de lift. Dit is grotendeels te danken aan de vele smartphones, snellere netwerken en innoverende technologieën die het nu allemaal betaalbaar maken. Maar vergis je niet, de typische bedrijfsvideo laten maken en afchecken van je todo-lijstje volstaat niet meer vandaag. Mensen gebruiken vandaag meerdere kanalen en apparaten op elk moment van de dag. Ze doen uitgebreid onderzoek en bekijken video's om hun aankoopbeslissingen aan te sturen. Hierbij kan een video marketingstrategie helpen om jouw boodschap doeltreffend te communiceren op veel creatieve manieren.

We maken video's die jouw klanten geweldig vinden.

Wanneer we denken aan een videostrategie, dan denken we in feite na over hoe we video's succesvol kunnen implementeren in het digitale koopproces van jouw klanten. Wanneer willen we welke video vertonen en waarom? Om antwoorden te vinden op deze vragen plannen we creatieve workshops in en duiken we in de schoenen van jouw klanten. Zo vullen we de behoeften in van jouw klanten en helpen we ze verder opweg om uiteindelijk klant te worden.

Full-service video agency.

Bij de opmaak van een videostrategie kijken we vooral naar jouw bedrijfsdoelstellingen. We maken een plan van aanpak hoe we video kunnen inzetten om jouw doelstellingen te realiseren. Zo helpen we doorheen het ganse proces: videostrategie, video creative, videoproductie, montage, mediaplanning en analytics. Dankzij onze full-service aanpak kunnen we jouw project ter harte nemen en deze op lange termijn optimaliseren.

Aan de slag met video marketing?

Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte.
Contacteer ons