« Diensten

Google Ads (voorheen Google Adwords)

Als Google Partner en performance agency is Google Ads een belangrijke kerndienst binnen ons bedrijf. We streven ernaar om altijd het beste resultaat neer te zetten op een proactieve en transparante manier. Doorheen de jaren hebben we op basis van een test-learn cultuur, een eigen strategische aanpak ontwikkeld die zich nu vertaalt in sterke online resultaten.

Voordelen van Google Ads.

  • Snel en direct resultaat.
  • Word vindbaar wanneer potentiële klanten zoeken in Google.
  • Bereik mensen tijdens ze online surfen of YouTube video's bekijken.
  • Meet interacties, leads of verkopen.
  • Retarget eerdere website bezoekers.
  • Unieke targetingmogelijkheden op basis van cookies, aangepaste lijsten en meer...

Setup en voorbereiding.

Bij de start van jouw Google Ads project beginnen we altijd met een setup en voorbereiding. In deze fase zullen we alles in kaart brengen en controleren welke initiatieven er reeds zijn gemaakt. Wanneer je reeds beschikt over een Google Ads account kunnen we op aanvraag een audit uitvoeren. Deze audit geeft je inzicht in optimalisaties en oplossingen die we onmiddellijk kunnen aanpakken.

Beheren, monitoren en optimaliseren van de campagnes.

De Google Ads veiling en jouw concurrenten zitten natuurlijk niet stil. Daarom is het belangrijk om jouw Google Ads campagnes te blijven monitoren en optimaliseren. Als digitale partner zullen we jouw Google Ads account elke maand proactief bijsturen, monitoren en optimaliseren. Bovendien kan je altijd op ons rekenen voor bijkomend advies met duidelijke dashboards en rapportages.

Google Ads opstarten?

Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte.
Contacteer ons