Let's get digital

Roadmap naar digitaal succes.

Een rechte lijn naar online succes, maar vergis je niet. Het is een moeilijk en ingewikkeld proces dat we vertalen naar verstaanbare communicatie. Dit doen we door opmerkelijke en waardevolle ervaringen te creëren voor jouw klanten. Samen met onze knowhow en innoverende werkwijze bouwen we samen aan strategische groei voor jouw bedrijf.

1/ Verkennend gesprek.

We zijn altijd erg enthousiast om nieuwe bedrijven te leren kennen. Contacteer ons en plan een afspraak. Dit kan ter plaatse, op ons kantoor of via een videocall.

2/ Audit & analyse

Bij de audit identificeren we belangrijke pijnpunten door de huidige digitale marketing initiatieven in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een gepaste oplossing voor.

3/ Setup en voorbereiding

Een match? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag met het bouwen van een sterke digitale fundering. We structureren onze workflow, accounts en tools volledig op maat van jouw bedrijf.

4/ Content creatie

De kwaliteit van jouw content is de sleutel naar succes. Ons creatief team staat klaar om je te helpen in dit proces en de online kanalen invulling te geven. 

5/ Online campagnes.

Samen met de laatste strategische input starten we met de uitrol van jouw online content en campagnes. In deze fase beheren, monitoren en optimaliseren we de campagnes op alle gekozen kanalen.

6/ Data en analytics.

Na de afloop van jouw online campagnes verzamelen we alle data en voeren we analyses uit om nieuwe inzichten en learnings te ontdekken.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?